Obras

Finalitzades les obres en el carrer Benimuslem i el camí de La Sabatera

L'Ajuntament de Teulada conclou amb els treballs d’ampliació de la xarxa de sanejament
Obres de a la xarxa de sanejament / Aj. Teulada Moraira

L’Ajuntament de Teulada ha finalitzat les obres d’ampliació de la xarxa de sanejament en el carrer Benimuslem i el camí de La Sabatera. Aquestes intervencions, que han representat una millora significativa en les infraestructures del municipi, han comptat amb un pressupost total de 149.977,94 €, dels quals 97.491,67 € han estat subvencionats per la Diputació d’Alacant a través del Pla+Aigua 2021 del Cicle Hídric.

Les obres han tingut com a objectiu principal millorar el servei de sanejament en la zona, augmentant la capacitat de recollida i evacuació d’aigües residuals. Amb aquestes millores, es pretén garantir una gestió més eficient i sostenible del cicle de l’aigua al municipi, contribuint a la preservació dels recursos hídrics i a la seguretat ambiental.

La regidora de Serveis Generals, Mari Cantó, ha destacat la importància d’aquest projecte: “Continuar amb aquest tipus de millores és fonamental. Seguim amb el compromís d’avançar en les actuacions necessàries per a la xarxa de sanejament, una demanda històrica de la ciutadania. Amb aquesta intervenció, fem un pas més, i pròximament s’iniciaran noves fases”. Cantó també ha volgut agrair la col·laboració de la Diputació d’Alacant, el suport econòmic de la qual ha sigut clau per a la realització d’aquestes obres.