Deportes

Espectacular victòria de la UD Calpe a Novelda (1-3)

La formació de Lauro Techeira va quallar un gran partit demostrant l'enorme potencial que té
Jugadors calpins abans d'un partit / Javier Zamora

En un emocionant partit jugat al camp de La Magdalena de Novelda, la UD Calpe va demostrar la seua solidesa i capacitat tàctica en imposar-se per 1-3 davant el Novelda Unión. Des del primer minut, l’equip dirigit per Lauro Techeira va mostrar bones maneres, controlant al seu rival amb una defensa ben plantada i un joc fluid en el mig camp.

El marcador es va obrir al cap de 28 minuts amb un golàs de Fede, qui va aprofitar un descuit defensiu del Novelda per a avançar als seus. No obstant això, els locals no van tardar a reaccionar i, just abans del descans, Álvaro va aconseguir igualar el marcador, la qual cosa augurava una segona mitat d’infart.

En tornar del vestuari, la UD Calpe va prendre les regnes del partit, amb un major control de l’esfèric i un atac més incisiu. Al cap de 10 minuts de la represa, Paolo va marcar al-2, un gol que va desestabilitzar per complet als locals. Sense donar treva al Novelda Unió, Luis García va ampliar l’avantatge amb 1-3, després de culminar amb molta classe una jugada de qualitat.

Amb el partit sota control, Techeira va optar per reforçar la seua línia medul·lar amb una sèrie de canvis tàctics que van assegurar el triomf i van deixar sense opcions a un Novelda que no va aconseguir reposar-se de la maçada. La UD Calpe, amb esta victòria, deixa clar que té ambicions serioses en la competició, destacant tant per la seua capacitat ofensiva com per la seua solidesa defensiva.