Deportes

En Segona FFCV àmplia derrota per al Gorgos CF a Daimús (4-1)

Importants victòries del FB Teulada Moraira i del CF Orba i el CD Dénia B no es va presentar en Simat
Banqueta del Gorgos CF a Daimús / Gorgos CF

La primera jornada en el grup VI de Segona FFCV ens va deixar l’àmplia derrota del Gorgos CF, les victòries del CF OrbaFB Teulada Moraira i la incompareixença del CD Dénia B en Simat. En el grup VII la UD Benissa va tornar del seu partit davant el CD Salesians amb un empat.

El Gorgos CF, va encaixar una severa derrota en la seua visita al Daimús, on va caure per 4-1. L’equip va començar el partit amb molta intensitat, però en la segona mitat va perdre el control del joc i es va veure superat per un rival que, va aconseguir emportar-se la victòria.

El CF Orba va aconseguir una còmoda victòria per 2-0 davant l’Alginet. L’equip local va sentenciar el partit en la primera mitat amb gols de Diego i Pepe, la qual cosa els va permetre gestionar el partit amb tranquil·litat en la segona part. Esta victòria reforça les aspiracions del conjunt local en l’inici de la temporada.

El FB Teulada Moraira va aconseguir una important victòria a domicili davant el Safor Gandia, remuntant un marcador advers per a imposar-se per 1-2. Este triomf cobra encara més valor en considerar que el conjunt de la Safor és considerat un dels equips més forts del grup.
Els locals es van avançar just abans del descans, però els visitants no va tardar a reaccionar. Mohamed va igualar el marcador en el minut 51, i poc després, en el 63, Coco va convertir un penal que va acabar sent decisiu.

Finalment, el CD Dénia B no va poder disputar el seu partit contra el Simat pel fet que no es van poder tramitar les llicències dels jugadors a temps, la qual cosa va deixar a l’equip fora de la competició en esta jornada inaugural.

L’únic representant comarcal en el grup VII, la UD Benissa va tornar de jugar davant el CD Salesians amb un empat a un.