Deportes

Els millors regatistes de vela lleugera se citen a Calp

El Real Club Náutico Calpe acollirà el Trofeu RCN CALPE Copa Autonòmica de Vela Lleugera
Vaixells en plena regata / Real Club Náutico Calpe

Este cap de setmana, 28 i 29 de setembre, el Real Club Náutico Calpe acollirà el Trofeu RCN CALPE Copa Autonòmica de Vela Lleugera, començant a la temporada 2024-2025 per a les classes ILCA 4 i ILCA 7. Este esdeveniment, de nivell 1 dins del calendari de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, reunirà a destacats regatistes de tota la regió i comptarà amb la participació de la Federació Murciana, consolidant-se com un important punt de trobada per a la vela lleugera.

Les proves començaran el dissabte 28 a les 12.00 hores, amb sis regates programades al llarg del cap de setmana. S’espera una competició emocionant en les aigües de Calp, on els vents moderats permetran als regatistes exhibir les seues habilitats i estratègies. Les condicions del dissabte es presenten favorables, mentre que el diumenge podria portar desafiaments addicionals a causa d’una possible disminució del vent.

El Trofeu RCN CALPE s’ha consolidat com una cita clau en l’inici de la temporada de regates i juga un paper crucial en la selecció dels equips autonòmics que representaran a la Comunitat Valenciana en els campionats nacionals. Esta competició és una plataforma fonamental per als joves talents que busquen consolidar el seu lloc en l’elit de la vela espanyola.