Deportes

Elías únic dubte de la UD Calpe davant l’Hèrcules B

L'objectiu dels calpins és brindar la seua primera victòria als aficionats del camp municipal de futbol de Calp
Elías marcant a un jugador rival / Javier Zamora

La UD Calpe rep el diumenge en el seu camp municipal a les 18 hores a l’Hèrcules B, Els calpins saben que no poden entropessar davant un rival que com tots els que tenen condició de filial, són perillosos. Els herculanos són gent jove d’una gran tècnica als quals els falta experiència en la categoria.

L’entrenador local, Lauro Techeira, durant la setmana ha inculcat als seus jugadors que cal mantindre la intensitat i sobretot no caure en l’ansietat. Els seus jugadors han de fer el partit llarg evitant les precipitacions en atac. Un dels mals que ha mostrat en esta arrancada de lliga és la falta d’encert a l’hora de rematar les ocasions que creguen.

Techeira ha estat pendent en els entrenaments d’Elías, el jugador camina amb problemes físics que li han impedit entrenar. No està descartat per a jugar en este partit però tot fa indicar que no estarà en l’onze inicial.

L’Hèrcules B ha canviat de tècnic, per a esta temporada ha arribat Rober Campillo amb l’objectiu de treballar de cara a incorporar jugadors al primer equip. No s’han marcat metes i s’aposta per la continuïtat del bloc de la passada campanya.

L’afició calpina espera que el seu equip sume la seua primera victòria com a local i celebrar al costat dels seus jugadors els tres punts que permeten a l’equip de la vila del penyal seguir en els llocs alts de la classificació.