Solidaridad

El Rotary Club Benissa-Teulada organitza un concert solidari a favor d’ABAI i la protecció mediambiental

"Alma de Dos" posarà en escena la cantaora i violoncel·lista Irene Carrión i el guitarrista flamenc Óscar Gallardo

El Rotary Club Benissa-Teulada, en col·laboració amb l’Ajuntament de Benissa, ha organitzat per a aquest cap de setmana un Concert Solidari, que amb el títol «Alma de Dos» posarà en escena la cantaora i violoncel·lista Irene Carrión i el guitarrista flamenc Óscar Gallardo.

La cita és aquest diumenge, 15 de setembre, al Taller d’Ivars de Benissa. Les entrades ja estan a la venda. Els diners recaptats es destinaran a l’associació local ABAI i a la seua important tasca de protecció mediambiental, com ha indicat el nou president del Rotary, Isidor Mollà.

Per a accedir al concert s’haurà de realitzar un donatiu de 15 €. Les entrades estaran disponibles al Taller d’Ivars de Benissa des de les 18:00 hores el mateix dia de l’esdeveniment. També es poden adquirir de manera anticipada en diversos punts de venda locals.

Aquelles persones que no puguen assistir al concert i desitgen col·laborar amb la causa, poden fer donacions a través de transferència bancària al compte del Rotary Club Benissa-Teulada.

Rosa Sala, presidenta d’ABAI, ha mostrat el seu agraïment al Club Rotary pel suport i protecció de causes tan nobles com la protecció del medi ambient.