El CF La Nucia es va emportar la victòria de Calp (0-2)

L'alcaldessa Ana Sala va presidir la presentació del primer equip de la UD Calpe
Plantilla de la UD Calpe temporada 2024-25 / Javier Zamora

El camp municipal de Calp es va engalanar per a la presentació de la primera plantilla de la UD Calpe per a la temporada 2024-25. En una vesprada solejada i amb una notable assistència de públic, l’alcaldessa de la vila, Ana Sala, i el president del club, Ernesto Tomás, van encapçalar l’acte en el qual es van rebre una un als jugadors i cos tècnic liderats per Lauro Techeira.

La festa no va ser completa, ja que la UD Calpe va eixir derrotat davant el CF La Nucia per 0 a 2 després de jugar un gran partit.

Un equip renovat i ambiciós

La UD Calp es presenta amb una plantilla molt millorada en comparació amb els últims anys. Entre les noves incorporacions destaquen el porter Adrián, els defenses Elías i Pablo Seguí, el migcampista Meji, i els davanters Panucci i Luis García. A ells se sumen diversos juvenils que ascendixen al primer equip, aportant frescor i energia.

Discursos carregats d’il·lusió

Després de la presentació, Ana Sala va expressar el seu suport incondicional al club i els va desitjar la millor de les sorts per a la temporada. El president, Ernesto Tomás, es va dirigir als aficionats amb un discurs que va transmetre il·lusió, destacant el gran esforç realitzat per a conformar una plantilla competitiva que lluitarà per estar en el més alt.

Lauro Techeira, per part seua, va prometre molta faena i sacrifici per part de tot l’equip, ressaltant la gran implicació dels seus homes i subratllant la importància del suport de l’afició per a aconseguir els objectius.

Un partit intens davant un rival d’entitat

La jornada va continuar amb un partit amistós contra el CF La Nucia, un equip que recentment es va coronar campió de la Copa Federació. Des de l’inici, tots dos equips van mostrar un gran nivell competitiu, amb un ritme de joc alt i una forta disputa en cada pilota.

La primera ocasió clara va ser per als locals, amb una rematada que va exigir una gran intervenció del porter visitant, Fluixa. La UD Calpe, amb un sistema tàctic sòlid, va obtenir contindre a un rival de categoria superior, evitant situacions de perill en la primera mitat, que va concloure amb un empat a zero.

En la segona part, els entrenadors van optar per fer pocs canvis, la qual cosa va evidenciar la serietat amb la qual es van prendre la trobada. Amb el pas dels minuts, el millor estat físic dels visitants va començar a marcar la diferència. En el minut 70, Carrasco va avançar al CF La Nucia amb una bona rematada, i ja en el temps de prolongació, Fran Martínez va sentenciar el partit amb una cabotada a l’eixida d’un córner, establint el definitiu 0-2.

Amb este partit, la UD Calpe conclou la seua pretemporada i s’enfoca en el seu debut de lliga, que serà en el camp de la Magdalena davant el Novelda Unión CF. Malgrat la derrota, les sensacions han sigut positives, i l’equip sembla estar en la senda correcta per a afrontar una temporada plena de reptes i expectatives.