Deportes

El CD Dénia va perdre davant el CF La Nucia (0-1)

Va ser un clàssic partit de pretemporada amb tot just arribades a les àrea per part de tots dos equips
Jugador dianense tractant fe frenar un atac rival / Javier Zamora

El CD Dénia va tindre una estrena en el seu camp Diego Mena amb derrota davant el CF La Nucia per 0 a 1. L’únic tant del partit va arribar en la segona mitat, en transformar els visitants un penal que es va assenyalar molt rigorós per mans d’un defensor local.

Sobre el rectangle de joc es va veure un dels molts partits de pretemporada amb dos equips que van oferir un ritme lent i als quals se li va notar mancats de rodatge.

D’eixida, l’equip que dirigix Juanjo Antolí va presentar únicament a dos jugadors de la passada temporada, Ferrán Molina i Renzo Ridao, la resta van ser jugadors molt joves als quals els sobra ganes i lliurament però que manquen d’experiència en alguns casos de qualitat.

Davant van tindre a un rival que no és ni molt menys l’equip esperat per la seua afició. Igual que el CD Dénia sobre el terreny de joc, molta gent jove que va intentar moure la pilota amb criteri però amb absència de profunditat a l’hora de definir en l’àrea rival.

Ferrán Molina capità del CD Dénia | J. Zamora

En la primera mitat, els dianenses van saber mantindre una bona pressió que va impedir als seus oponents mostrar un joc vertical. La gran majoria del temps l’esfèric va rondar la zona del centre del camp.

En la segona els canvis en els uns i els altres no va millorar el joc. Amb el pas dels minuts la fatiga s’ensenyorisc dels jugadors de totes dos esquadres, per la qual cosa a penes va haver-hi situacions de perill. En el minut 64 unes mans d’un defensor dianense dins de l’àrea van ser castigades amb pena màxima que Pablo Terol va anotar.

Al final derrota per a un CD Dénia que va mostrar moltes mancances tant en defensa com en atac. A l’entrenador Antolí li queda molta faena per a fer, una cosa normal, ja que ha de buscar el millor sistema de joc per a una plantilla que ha patit moltes variacions respecte a la de la temporada anterior.

Una vegada més es va poder veure en la graderia del camp Diego Mena un excés de cemento, alguna cosa que per desgràcia és habitual en les últimes temporades.