Deportes

Dos jugadores amateurs jugaran el Torneig La Sella Open

Tiphany Knight i Xinyi Gu competiran amb les professionals del circuit europeu en la competició a jugar en el camp La Sella Golf
Tiphany Knight / La Sella Golf

El torneig La Sella Open que es jugarà del 19 a 22 de setembre en el camp La Sella Golf, comptarà amb les principals jugadores europees, ha reservat dos invitacions a jugadores amateurs. Les dos places s’han assignat a Tiphany Knight i Xinyi Gu.

Tiphani Knight va aconseguir la seua invitació com a amateur per a La Sella Open després de véncer en el torneig classificatori celebrat en el camp del DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort els passats 26 i 27 d’agost. Knight va demostrar el seu talent i determinació firmant una targeta amb 149 colps (+5) en dos rondes de joc de gran nivell. El DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort va servir d’escenari d’excepció perquè les joves promeses brillaren, reafirmant el seu compromís amb l’impuls del golf femení amateur.

El segon passe amateur per a La Sella Open es va decidir en el torneig classificatori celebrat el 15 de setembre en el camp amfitrió de La Sella, on Xinyi Gu, del Club de Golf Manises, es va alçar amb el triomf després d’una disputada competició, assegurant-se l’última plaça per a la segona edició del torneig. Xinyi Gu va guanyar fent el parell del camp (72 colps) amb un gran avantatge sobre les seues companyes i a sis colps de la segona classificada.