Deportes

Complicat partit per al CD Dénia davant el CF Independiente Alicante

Juanjo Antolí disposa d'una plantilla més extensa en tramitar-se les fitxes de jugadors que no van estar a Xàtiva
Jugador dianense disputant una pilota / Javier Zamora

El CD Dénia jugarà el diumenge, en el camp Diego Mena a les 19 hores tenint com a rival al CF Independiente Alicante. Este partit estarà dirigix pel col·legiat, Rodríguez Castelló.

El partit que li espera al combinat dirigit per Juanjo Antolí és complicat, la falta de rodatges de molts jugadors, acoblar-se al sistema del mateix entrenador i l’estat físic davant la falta d’entrenaments són obstacles que haurà de superar uns jugadors als quals els falta confiança.

De cara a este partit Juanjo Antolí té la baixa de l’extrem Mario que ha sigut sancionat amb un partit. Les bones notícies és que podrà comptar amb una plantilla més extensa de la que va tindre a Xàtiva. Jugadors com Renzo, Castillo, Maverick i Ariel Pacheco podran ser utilitzats en estar donats d’alta en la Federació Valenciana de Futbol.

El CF Independiente Alicante és un club que ha confeccionat una plantilla amb jugadors joves. Té com a tècnic a José Manuel Ruíz que ha inculcat als seus homes ambició en un projecte que busca assegurar la permanència com més prompte millor.

En la primera jornada l’equip celeste va solucionar amb un gran triomf el seu compromís davant la UD Tavernes (3-0). Amb un joc molt ràpid va saber derrotar a un rival que es caracteritza per tindre una defensa sòlida. Antolí sap del perill que té l’equip al qual s’enfrontaran i per això ha demanat màxima intensitat als seus homes.