Deportes

Complicat debut de lliga per al CD Dénia

Els dianenses jugaran el diumenge a casa del CD Olímpic Xàtiva a les 19 hores
Jugadors dianenses durant un partit / Javier Zamora

El CD Dénia té una complicada estrena de lliga en haver de jugar este diumenge, en el camp del CD Olímpic Xátiva, a les 19 hores.

Amb una pretemporada més curta del normal, l’equip que torna a dirigir Juanjo Antolí es mesura a un rival que va jugar la promoció d’ascens, al final no va poder pujar a Tercera Divisió.

Al tècnic dianense a més de preocupar-lo el rival al qual es mesurarà, li té tibant la situació que té en la seua plantilla. Amb una preparació de poques sessions pel plante de jugadors i amb la marxa de gran part d’aquests homes ha deixat al tècnic amb la tasca de reconstruir una plantilla pràcticament des de zero.

En la nova plantilla dianense, a penes queden Ferrán Molina, ZazoRenzo, Óscar i Castillo de la temporada anterior. Les noves incorporacions són en la seua majoria jugadors joves, la qual cosa suposa un desafiament addicional per a Antolí, qui encara està coneixent a molts dels seus futbolistes.

Incorporacions

Al conjunt entrenat per Antolí han arribat, Lukas, jugador que arriba desdeel CF Intercity de 2a FFCVNavar des del CD ContestanoÁlex Iglesias, de l’AT. TorrellanoRaúl García, Mario i Willy que procedixen del CD Jávea i David Ferrer de la UD Castellonense.

Poderós adversari

El rival, CD Olímpic Xàtiva, és un equip sòlid que la passada temporada va disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió, encara que no va aconseguir el seu objectiu. Amb Marcos Camacho al comandament, l’equip xativí manté la base del seu bloc anterior, destacant la incorporació del davanter Ekedi com el seu fitxatge estrela.