Deportes

Ca Nano es va emportar el Trofeu Agost de futbol sala

La formació dianense va derrotar en una gran final a l'equip xabiero del Colesven
Equip de Ca Nano / Acydma

En el pavelló municipal del poliesportiu de Dénia el conjunt de Ca Nano es va proclamar campió del Torneig Agost de Futbol Sala que organitza l’Associació Cultural i Esportiva Marina Alta (ACYDMA), en véncer en la final al Colesvan per 2 a 3 .

La final d’esta competició va estar molt igualada amb dos formacions que van imprimir un alt ritme de joc. Es va avançar en el marcador el conjunt de Xàbia, Colesven, però poc va durar l’alegria, ja que els dianenses de Ca Nano van aconseguir empatar. Amb taules en el marcador es va arribar a l’equador del partit.

En la represa va eixir millor l’equip xabiero i van tornar a posar-se per davant en el marcador. La reacció dianense no es va fer esperar, van pujar la seua línia de pressió i van obtenir l’empat a 2. En la recta final del partit, l’efectivitat dianense va quedar patent en marcar el tercer gol amb el qual va assolir arribar al final del temps reglamentari amb el 2 a 3.

Equipo Colesven | Acydma

Després de l’apassionant final va arribar el moment del lliurament de trofeus, en el qual el regidor d’esports de Dénia, Valen Alcalá va donar el trofeu al capità de Ca Nano. Va acompanyar a l’edil dianense, José Argudo, delegat del Comité arbitral d’Acydma