Deportes

Arribe la primera victòria de la UD Calpe com a local

Van sumar els tres punts després d'un intens treball que va doblegar a un rival potent com és l'Hèrcules B (1-0)
Final del partit UD Calpe-Hèrcules / UD Calpe

La UD Calpe va aconseguir brindar a la seua afició la primera victòria com a local de la temporada, en imposar-se per 1 a 0 a l’Hèrcules B en un partit que va estar marcat per la intensitat i la tàctica. No va ser una vesprada senzilla per als homes de Lauro Techeira, que van haver de treballar al màxim per a superar a un rival que es va mostrar molt ben posicionat sobre el terreny de joc, dificultant cada avanç dels locals.

L’Hèrcules B va apostar per una pressió alta des de l’inici, la qual cosa va deixar als locals sense opcions d’eixir amb la pilota controlada. Esta pressió va obligar a la UD Calp a optar per un joc més directe, buscant la segona jugada i tractant de trobar algun espai que els permetera generar perill. La defensa visitant, ben organitzada, va evitar que el Calp arribara amb claredat a la porteria contrària, convertint cada intent en un desafiament constant.

Davant estes dificultats, els de Techeira es van veure forçats a aprofitar les jugades a pilota parada, i va anar precisament en una d’eixes accions que va arribar el gol decisiu. David va executar a la perfecció una falta lateral que va ser rematada amb una potent cabotada per Raúl, qui va enviar la pilota al fons de la xarxa hérculana, deslligant l’alegria entre els aficionats locals.

Amb l’avantatge en el marcador, la segona mitat va ser un exercici de rigor tàctic per part de la UD Calp. Techeira va ajustar el seu esquema defensiu, col·locant una línia de cinc homes en el fons per a assegurar el resultat i minimitzar qualsevol perill. Esta decisió va resultar efectiva, ja que el Calpe va aconseguir avortar cada atac de l’Hèrcules B sense passar excessives dificultats. La defensa local es va mostrar ferma i organitzada, i l’equip va saber administrar els temps del partit amb intel·ligència.

Quan l’àrbitre va assenyalar el final del partit, l’alegria es va desbordar al Camp d’Esports de Calp, tant en el camp com en les graderies. La UD Calpe sumava tres punts valuosos, una victòria treballada que li permet situar-se en la tercera posició de la taula després de quatre jornades disputades, a tan sols dos punts del líder, el CD Olímpic Xàtiva.

Este triomf dona un important impuls moral a l’equip i a la seua afició, que espera que esta siga la primera de moltes victòries a casa. L’equip dirigit per Techeira va demostrar caràcter i capacitat per a adaptar-se a les dificultats, alguna cosa que serà fonamental en una lliga que es presenta molt competitiva.