Deportes

Alt nivell de participants en el Trofeu RCN Calpe Vela Lleugera

L'organització del Real Club Nàutic Calpe va ser excel·lent i els regatistes van gaudir de dos jornades perfectes per a la navegació
Vaixells en el Trofeu RCN Calpe / RCN Calpe

El Real Club Náutico Calpe va acollir el Trofeu RCN Calpe de Vela Lleugera i primera prova de la Copa Autonòmica de la Comunitat Valenciana, on va destacar l’alt nivell de tots els participants. El club calpí va destacar per la seua perfecta organització durant els dos dies de competició.

En la primera jornada de competició va haver-hi vents inestables del nord. Malgrat les condicions variables, es van poder completar tres proves per a la classe ILCA 7 i dos proves per a la classe ILCA 4 durant el matí.

No obstant això, en superar l’equador de la jornada, el vent va començar a rolar cap a la dreta, la qual cosa va generar inestabilitat en les condicions de regata i va afectar el desenrotllament de la resta de les proves. A causa d’estos canvis, la classe ILCA 4 no va poder completar la quarta prova prevista, tancant el dia amb un total de tres proves realitzades.

Per part seua, la classe ILCA 7 va aconseguir completar el programa establit per al dia, acabant les quatre proves planejades i entrat en joc el descarte.

La segona jornada va tindre un començament incert, el vent finalment va fer acte de presència i el Comité de Regates va llançar a les embarcacions a l’aigua a les 11.45.
La segona jornada va transcórrer amb un vent suau de llevant que va anar girant cap a la dreta. La classe ILCA 7 va realitzar dos proves completant així les sis programades, mentres que la classe ILCA 4 va realitzar dos proves, sumant un total de cinc, ja que el temps límit va impedir dur a terme una sexta prova.

 

Regatista a Calp | RCN Calpe

Classificacions

ILCA 4 Sub 16 Masculí:
1. Carlos Sánchez (Real Club Regates Alacant)
2. Liam Woods (Club Nàutic Xàbia)
3. Juan Francisco Chumilla (Real Club Nàutic Torrevieja)

ILCA 4 Sub 16 Femení:

1. Blanca Ferrando (Real Club Nàutic València)
2. Lara Rondalli (Real Club Nàutic València)
3. Marta Ferrando (Real Club Nàutic València)

ILCA 4 Sub 18 Masculí:
1. Carlos Sánchez (Real Club Regates Alacant)
2. José Eugenio Ribelles (Real Club Regates Alacant)
3. Víctor Sellés Ferrándiz (Club Nàutic Santa Pola)

ILCA 4 Sub 18 Femení:

1. Blanca Ferrando (Real Club Nàutic València)
2. Lara Rondalli (Real Club Nàutic València)
3. Marta Ferrando (Real Club Nàutic València)

ILCA 7 Sub 21:

1. Milosz Adam Krolikowski (Real Club Nàutic Torrevieja)
2. Jaume Castaño (Real Club Nàutic València)
3. Javier Casalín (Real Club Regates Alacant)

ILCA 7 Absolut:

1. Adolfo Virgili (Real Club Regates Alacant)
2. Milosz Adam Krolikowski (Real Club Nàutic Torrevieja)
3. Jaume Castaño (Real Club Nàutic València)

El Trofeu RCN Calpe continua consolidant-se com un dels esdeveniments més importants de la Copa Autonòmica, reunint els millors talents joves de la Comunitat Valenciana.