Deportes

A Dénia es prepara una prova de rem solidari

La sexta edició de la ´Lliga 100 Palades Solidàries Suma Contra el Càncer de Mama´ se celebra el 29 de setembre
Presentació en Marina Dénia / Marina Dénia

Este matí s’ha presentat, en el Port Esportiu i Turístic Marina Dénia, la 6a edició de la “Lliga 100 Palades Solidàries Suma Contra el Càncer de Mama”, que se celebrarà el diumenge 29 de setembre. En la presentació han participat, el capità-director de Marina Dénia, Gabriel Martínez, la regidora de Promoció Econòmica,  José García, la doctora i remera del Club Rem Marina DéniaMichel Lettelier i la membre de la junta directiva del Club de Rem, Vanessa Nicolau.

“Esta és l’activitat del Club de Rem més humana i bonica que desenrotlla i estem molt orgullosos de poder-los acompanyar cada any”, ha assenyalat Gabriel Martínez. «Fa sis anys que la realitzem, comencem sent seu i anys més tard hem aconseguit tindre un equip de dones que han superat el càncer de mama i ben aviat tindrem dos», ha comentat Vanessa Nicolau.

La primera part del desafiament es farà d’11.30 a 13.30 hores i les inscripcions de 8.00 a 9.00 hores, en la carpa habilitada en Marina Dénia. Ací remaran esportistes que han superat un càncer de mama o que hagen patit alguna malaltia relacionada. Les mànegues de cada desafiament tindran una distància d’entre 350 i 400 metres (100 palades). La segona part d’esta regata, Desafiament per la Igualtat, en la qual competiran equips formats per esportistes, dones i homes, que practiquen el rem en la modalitat d’oci. La distància que recorreran serà de 1.000 metres.

Enguany, com a novetat, se celebrarà una xarrada, el divendres 27 de setembre, a les 19.30 hores, que porta per títol «El rem com a salvavides», en la qual es parlarà dels beneficis del rem per a les persones que han superat un càncer de mama, en la qual participaran la Doctora Santana, l’entrenadora Maite Lloret i Lorda Ordóñez i Maite Faus del Club Rem Marina Dénia.

«Gràcies a Vanessa i Maite pel treball que esteu realitzant i al Club de Rem pel suport que tenim dels remers. El dia de la regata fa falta molta gent treballant per a preparar la regata», ha assenyalat Michel Lattelier.

Per part seua,  José García ha comentat que «sempre donarem suport a estes iniciatives tan importants i que desitgem que continuen sempre».