Sociedad

Teulada inicia un procés participatiu per conéixer les necessitats i desitjos de la ciutadania

Podeu trobar una enquesta disponible a la web municipal i a les xarxes socials
Teulada Moraira / Redacció

L’Ajuntament de Teulada ha posat en marxa els Pressupostos Participatius amb l’objectiu d’implicar la ciutadania en la presa de decisions municipals. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport financer del Servei de Transparència, BOP i Imprenta de la Diputació d’Alacant, així com de la Presidència de la Generalitat Valenciana, busca identificar els projectes i actuacions prioritaris per a Teulada Moraira a través de la veu dels seus habitants.

A través d’una enquesta disponible a la web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament, es convida a tots els residents a participar activament compartint les seues idees i necessitats. «Des de l’Ajuntament de Teulada, creiem que és fonamental que tots i totes tinguen l’oportunitat d’expressar les seues idees, necessitats i expectatives per al nostre municipi», ha destacat Rosana Caselles, regidora de Participació Ciutadana.

Per a facilitar aquesta participació, s’ha habilitat un qüestionari en línia al qual es pot accedir mitjançant l’enllaç: https://investrategia.tesintegra.net/online.php?pid=ONLINETEULA. Les propostes recollides seran avaluades per responsables i tècnics municipals per a confirmar la seua viabilitat, i les que siguen considerades factibles es presentaran en una consulta pública representativa de la població de Teulada Moraira. Els projectes aprovats per la majoria seran implementats pel consistori i inclosos en els pressupostos generals.

Aquest procés participatiu busca superar les limitacions detectades en iniciatives anteriors, garantint que la consulta siga representativa i accessible per a tota la població. «Aquest procés participatiu no només és una eina per a escoltar a la ciutadania, sinó també un mitjà per a millorar junts Teulada Moraira», ha subratllat Caselles. «Convidem a cada resident a involucrar-se activament, perquè la seua veu és essencial en la creació de projectes que realment reflectisquen els desitjos i prioritats del nostre poble».

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Teulada espera promoure projectes que responguen a les vertaderes prioritats i necessitats dels seus ciutadans, contribuint a millorar significativament la qualitat de vida en el municipi.