Deportes

Tennistes del CT Dénia jugaran l’Europeu Champions Bowl

Pascal Més, Ángela Sala i Manu Sala van aconseguir guanyar la fase nacional i aconseguir la seua classificació
Ángela Sala amb el seu trofeu / CT Dénia

Grans resultats els obtinguts pels joves tenistes de l’equip de competició del Club Tenis Dénia, en el Màster Nacional del Torneig Champions Bowl, jugador recentment, en les instal·lacions del Club Tenis Malvarrosa a València.

En esta cita en la categoria Sub 10Ángela Sala va véncer en la final a María García per 4/2 i 4/1 en un xoc dominat totalment per ella.

En la categoria Sub 11, Pascal Más va quallar una gran competició i es va alçar amb la victòria en la final en la qual es va mesurar a Xavi Cuevas per 6/3 i 6/1.

En la categoria Sub 16, el campió va ser Manu Sala després de derrotar en la gran final a Marcos Valent per un doble 6/4 en un partit marcat per la igualtat.

Manu Sala amb el seu trofeu | CT Dénia

Assenyalem que a estos tres representants del Club Tenis Dénis se suma, Fedor Milagkin, que va ser finalista en la categoria Sub 10.

Els quatre jugadors dianenses ja es preparen per a afrontar el mes vinent de setembre la seua participació en el Màster Europeu del Torneig Champions Bowl, que es jugarà a Croàcia.