Deportes

Rivales para el juvenil del CD Calpe Futsal

Els calpins compartixen grup amb el CD Paidos Dénia pel que haurà partit de rivalitat comarcal
Carlos Alonso referente en el equipo del CD Calpe Futsal / Javier Zamora

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha confirmat la composició dels equips en la categoria Autonòmica Juvenil de Futbol Sala. Una temporada més, la comarca de la Marina Alta tindrà com a representants al CD Calpe Futsal i al CD Paidos Dénia. La formació calpina va renunciar a estar en la categoria de Divisió d’Honor Juvenil, és per això que ha optat per jugar en una categoria autonòmica abandonant la nacional.

Al costat d’ells estaran els conjunts castellonencs del CDFS Segorbe i L’Alcora FS, els valencians; CFS Villamarxant, València FS, AT Morvedre FS, CD Dominics, CFS Riba-roja i C. Sant Tomàs de Villanueva. Al costat d’ells els alacantins, CFS Futsal S. Vicente del Raspeig, el Pinós AtlethicFS Joventut D’ Elx, FS Aspe, CFS Ribeco Castalla, a més de CD Calpe Futsal i CD Paidos Dénia.

Es presenta una temporada carregada d’emocions en cadascun dels enfrontaments que té la competició que tindrà la seua jornada inaugural el cap de setmana del 15 de setembre. L’objectiu que s’han marcat les formacions calpines i dianenses és tractar de competir en cada jornada i estar el més alt possible.

La pretemporada de totes dos esquadres és pròxim, ja que a poc més d’un mes per a entrar en competició la posada a punt tant física com tàctica s’ha d’anar ultimant per a no veure’s sorprés per qualsevol dels seus rivals.