Deportes

Pepe Carpi i el seu equip preparen la temporada

Plantegen canvis substancials a l'hora de dirigir al CD Dénia oferint als seus aficionats la transparència que ara no té
Pepe Carpi amb el seu grup de suport / Javier Zamora

El soci Pepe Carpi que va presentar la moció de censura al president del CD DéniaJuan Benavente, continua treballant en el seu projecte per a dirigir el club. Carpi va presentar al seu equip de suport, alguns són socis amb molta experiència com són l’expresident, Javier Ferreres i Toni Roselló que va ser qui va estar al comandament de la gestora durant una temporada.

Un grup de treball que ha marcat les directrius més importants a canviar en el club. La primera d’elles és retornar als aficionats la seua il·lusió pel futbol i pel CD Dénia. No admeten el succeït en l’última temporada presència mínima en la graderia d’aficionats.

Una altra premissa és retornar al club la transparència que ara no té, s’acusa l’actual directiva de maniobres fosques, com són la convocatòria amagada d’una assemblea tan crucial com era la de convocatòria d’eleccions. No es va comunicar per escrit als socis de l’assemblea.

Tampoc admeten les decisions personals preses per Benavente, com va ser no acceptar la moció de censura, presentada per escrit en l’assemblea, per la qual cosa van haver de recórrer a una comunicació notarial. No entenen com abans de veure el que succeïx amb la moció de censura es convoque una assemblea per a tractar temes rellevants com modificar la llista de socis, informes econòmics i intentar impedir que siguen socis, persones que ho són d’altres clubs.

Este grup de socis demanaran explicacions per les acusacions realitzades de connectar al club en operacions internacionals de narcotràfic. Assenyalen que en eixa època a la qual es referix esta greu acusació, els actuals mandataris del club, Juan Benavente i Jonathan Lamber eren membres de la directiva i no, cap dels socis opositors al fet que seguisca com a mandatari del club. És per això que els demanaran les explicacions pertinents en l’assemblea, ja que entenen que estaven al corrent de què succeïa en el club.

Seguixen sense entendre algunes de les decisions que s’han pres, l’última la d’anunciar la renovació de Juanjo Antolí com a entrenador, sense haver esperat al que puga ocórrer amb la moció de censura.

S’anuncia que es prendran les mesures necessàries perquè el desenrotllament de les dos pròximes assemblees es faça amb totes les garanties que marquen els estatuts i la llei. No descarten la possibilitat de posar querelles particulars i no al CD Dénia, per alguns fets comesos per aquestes persones, que presumptament, considerar delictius.

Este grup de socis que fan costat a Pepe Carpi, demanen als socis que acudisquen a les dos assemblees per a intentar acabar amb un període tan fosc com el que travessa l’entitat en les últimes temporades.