Deportes

Pellegrino i Goméz noves incorporacións per al CB Ifach Calpe

Dos jugadors que arriben per a millorar el joc de perímetre de la formació calpina
Maxi Pellegrino jugador del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

El CB Ifach Calpe continua avançant en la confecció de la seua plantilla per a la pròxima temporada, en la qual competiran en la Primera Divisió després d’aconseguir un merescut ascens. L’entitat calpina ha decidit apostar per la continuïtat de gran part del grup de jugadors que van fer possible este èxit, reafirmant la seua confiança en un bloc que ha demostrat estar a l’altura de les circumstàncies.

Fins al moment, s’han confirmat les renovacions de jugadors clau com Raúl González, Kiko Corona, Jaume Crespo, Vicente Ferrández i Juanjo Crespo. Estos jugadors van ser peces fonamentals en l’ascens i continuaran sent la columna vertebral de l’equip en la seua nova marxa en una categoria superior.

A més d’estes renovacions, el club ha anunciat el fitxatge de Maxi Pellegrino, un aler amb experiència i capacitada anotadora que arriba per a enfortir la línia de perímetre. Pellegrino, que la passada temporada va militar en el CB Valsequillo en la liga EBA, és un jugador amb talent per a sumar punts i serà una incorporació valuosa per a l’equip dirigit pel cos tècnic del CB Ifach Calpe.

Carlos Goméz | CB Ifach Calpe

També cal sumar a un altre home que juga en la posició d’base, Carlos Goméz, que arriba procedent de l’UPB GandiaGoméz torna al CB Ifach Calpe, ja que va militar en la seua etapa júnior, sent la seua arribada una aposta de futur.

El club ha deixat entreveure que en els pròxims dies s’anunciaran noves incorporacions, amb l’objectiu de conformar una plantilla competitiva que no sols aspire a mantindre’s en Primera Divisió, sinó que també retorne la il·lusió a una afició que ha sigut fidel i apassionada en tot moment.

Amb estos moviments, el CB Ifach Calp busca consolidar un equip que puga enfrontar-se als desafiaments de la nova temporada i continuar el camí ascendent que han traçat en els últims anys.