Deportes

Les infantils del CD Paidos juguen davant el Lucentum

L'equip dianense busca militar en la categoria autonòmica
Paula García i Tote Sapena amb les seues jugadores / CD Paidos Dénia

Este diumenge l’equip infantil femení del CD Paidos Dénia inicia la competició disputant la fase d’ascens a categoria Autonòmica de bàsquet. La seua estrena serà en la difícil pista del Lucentum Alicante. Les dianenses es mesuraran al conjunt de la capital alacantina en el Centre de Tecnificació a les 11 hores. Este partit correspon a la primera de les tres jornades que jugaran les colegialas.

La formació que entrena el duo Paula García i Tote Sapena afronten esta fase amb la màxima il·lusió. Per les dates en què es juga, pot acusar la falta de rodatge. El treball que s’ha dut a terme ha sigut intens buscant arribar en la millor forma possible a esta important cita.
Al costat del CD Paidos Dénia disputen la fase el Lucentum Alacant, Astel Logistic S. Gabriel d’Alacant i Jove’s L’Eliana.

El calendari d’esta competició fa que les dianenses hagen de jugar els dos primers partits lluny del pavelló, concretament en Alicante, el diumenge davant el Lucentum i la setmana vinent davant l’Astel Logistic S. Gabriel. En l’última jornada rebran en el pavelló dianense al Jove’s L’Eliana