Deportes

La UD Calpe es va emportar el triomf davant el CD Dénia (2-1)

En un partit típic de pretemporada els calpins van superar a un rival en un partit que va resultar igualat
Pablo Seguí presentat amb la UD Calpe / UD Calpe

La UD Calpe va véncer en el xoc en el qual es va mesurar al CD Dénia per 2 a 1, en un partit típic del mes d’agost.

En la primera mitat, el joc va estar marcat per la intensitat mostrada per un conjunt visitant que li va posar més intensitat. Els calpins van estar amb moltes imprecisions el que va aprofitar el conjunt de Juanjo Antolí per a portar un cert perill a l’àrea rival.

En la segona part, la presència de David en el centre del camp li va donar més orde al joc dels xics que dirigix Lauro Techeira. El major poder físic dels locals es va imposar al dels visitants que van acusar la falta de sessions d’entrenament.

Al final del temps reglamentari la victòria es va quedar a casa encara que el resultat va ser això de menys, l’important va ser que tots dos tècnics van poder extraure lectures positives de cara al començament del campionat.

Nous jugadors

En les files de la UD Calpe va debutar en este xoc, el lateral dianense, Pablo Seguí, que la setmana passada es va incorporar al treball.

En el CD Dénia, l’última incorporació ha sigut la del porter, Álex Iglesias que arriba al conjunt dianense després d’haver passat per les files del CF La Nucia, Torrellano CF i Inter Escaldes. A més, cal significar la renovació de l’extrem canterano, Ángel.