Deportes

La UD Benissa comença la seua preparació per a la temporada en Segona FFCV

La gran novetat que presenta el club és la creació d'un equip filial que jugarà en Tercera FFCV
Escut de la UD Benissa / UD Benissa

La UD Benissa ha iniciat les seues sessions de preparació amb la vista posada a aconseguir una exitosa temporada en la categoria de Segona FFCV. Després del bon rendiment de l’equip la passada campanya, el club ha decidit renovar a l’entrenador Pedro Jorro, confiant que el seu lideratge continue portant a l’equip a noves altures.

Lideratge i experiència en la plantilla

En la plantilla benissera, destaca la presència de Paco Lleches, qui s’ha convertit en un referent dins del vestuari. Al costat d’ell, el capità Víctor Oller aporta lideratge i estabilitat. L’equip compta amb jugadors experimentats com Kevin, Jaume Domenech, el porter Sergio García, Alfonso Navalón, José María Revelles, Carles Pastor, Marc Campos, Fermín Puig, Mixi, Ismael, Isaac Llobell, GianniÁlex Campos.

Entre les noves incorporacions, a més de Paco Lleches, destaquen Raúl Cabrera i Lino Bolufer. També se sumen joves talents procedents de l’equip juvenil, com Adam Cuartero, Lucca SchroderRaúl Auñon i Pepe Lozano, els qui buscaran consolidar-se en el primer equip.

Creació de l’equip B

La gran novetat per a esta temporada és la creació d’un equip filial que competirà en la Tercera FFCV. Este equip estarà dirigit per Javi Cutillas i Adrián Romero i comptarà amb joves que finalitzen la seua etapa de formació en l’equip juvenil i no tinguen cabuda immediata en el primer equip. L’objectiu és fer créixer a estos jugadors perquè adquirisquen experiència i puguen fer el salt a la UD Benissa al més prompte possible.

Perspectives i objectius

Amb una mescla d’experiència i joventut, la UD Benissa es prepara per a afrontar una temporada plena de reptes. La creació de l’equip B és un pas estratègic per a assegurar el desenrotllament de nous talents i enfortir l’estructura del club a llarg termini.

L’equip espera mantindre l’impuls positiu de la temporada passada i competir amb força en la Segona FFCV. L’afició de la UD Benissa està il·lusionada amb el començament de la nova temporada, confiant que el treball i la dedicació dels jugadors i el cos tècnic es traduïsquen en èxits en el camp.

Amb l’inici de la temporada molt a la vora, la UD Benissa es perfila com un equip a seguir, llest per a enfrontar els desafiaments amb determinació i aspirar als millors resultats possibles.