Deportes

La Federació de Bàsquet obri inscripcions per a la Lliga Valenciana

Oportunitat de jugar partits de preparació per a equips de totes les categories
Xavals del CB Ifach Calpe / CB Ifach Calpe

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana obri inscripcions per a participar en la Lliga Valenciana 2024. Els equips que estiguen interessats a prendre part en esta competició tenen de temps per a formalitzar la seua inscripció fins al 29 d’agost en les categories de Primera Divisió Masculina, sènior masculí i Júnior masculí.

Fins al 5 de setembre per a les categories, Primera Divisió Femenina, sènior femení i júnior femení, cadet, infantil, preinfantil i aleví. Mentre que fins al 12 de setembre es poden inscriure equips de categoria Benjamín.

Esta Lliga a dirigida a tots els equips t està oberta a totes les categories: des de Benjamín fins a Sènior. Masculí i Femení. Esta temporada s’inclou a més la categoria preinfantil.

L’objectiu d’esta competició és la de garantir la millor posada a punt dels equips amb un calendari de partits de pretemporada amb dates adaptades a l’inici de la lliga.

La premissa marcada per la Federació és la de jugar per proximitat geogràfica és per això que es mantenen les edicions de Castelló, València i Alacant. A més, també hi haurà competició en Primera Divisió Masculina i Femenina amb àmbit autonòmic, així com en les categories FEBR.