Deportes

Intensa jornada de partits de pretemporada en el futbol comarcal

Els partits amistosos que servixen per a la posada a punt dels jugadors es jugaran en divendres
Jugador del CD Jávea intentant controlar la pilota / CD Jávea

El cap de setmana en el món del futbol comarcal ve marcat per diversos partits de pretemporada que disputaran alguns dels nostres equips.

Per a este divendres, el CD Dénia es mesurarà a la UD Portuarios, en el camp “Fort Llopis” del Grao de Gandia, a partir de les 20 hores. L’entrenador dianenseJuanjo Antolí, amb tot just un parell de sessions d’entrenament amb els seus jugadors té una complicada papereta. Els dianenses amb un grup d’efectius que a penes es coneixen es mesuraran a un equip que té un bloc molt semblant al de l’anterior temporada.

Mentre que la UD Calpe no té preparat partit cap pel qual els jugadors tindran un merescut descans després de les dures sessions que han tingut al llarg dels entrenaments que han realitzat.

Equips Primera FFCV

En formacions que està temporada jugaran en esta categoria estan el CD Jávea, que és un altre dels quals afronta partit esta mateixa vesprada. Els homes que dirigix Julio Ivorra, després de caure en el seu debut davant el CF Benidorm, tornen al rectangle de joc del seu camp municipal a les 19.30 hores per a jugar davant el CF Safor Gandia, equip de la Segona FFCV.

Per part seua, el Pego CF, rep en el seu camp del “Cervantes” a les 20.30 hores al FB Teulada-Moraira, equip de la Tercera FFCV. Els rotllos arriben a esta cita després d’adjudicar-se el Trofeu Festes de Simat.

Equips Segunda FFCV

En esta categoria, el CF Orba, es mesura esta mateixa vesprada, en el seu camp “Marjal” a les 20.15, al CF Benitachell, equip de la Tercera FFCV. La formació d’Orba afronta el seu primer partit de preparació.

El CF Gorgos, que a penes porta unes sessions d’entrenament no disputarà partit de preparació, es preferix esperar uns dies perquè els seus jugadors vagen adquirint millor forma física.