Sucesos Uncategorized

Els dos incendis forestals de Benigembla i Castell de Castells, controlat i extingit, respectivament

En tots dos incendis, provocats pels llamps, no s'han trobat ferits
Incendi Castell de Castells / Consorci de Bombers

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha informat que l’incendi forestal declarat ahir a la vesprada a Castell de Castells ha sigut extingit. El foc, possiblement iniciat per un llamp, va ser notificat a les 20:25 hores i va ser controlat a les 21:34 hores. La intervenció va finalitzar a les 21:56 hores sense que es registraren ferits. En l’extinció de l’incendi es van mobilitzar tres dotacions del parc de Dénia i dues unitats de bombers forestals (UBF).

D’altra banda, l’incendi declarat a Benigembla, en la zona de la muntanya Cocoy, també va ser controlat després de diverses hores de treball intens. El foc, també provocat possiblement per un llamp, va ser notificat a les 20:35 hores i es va controlar a les 02:12 hores. No obstant això, la intervenció continua en curs.

A causa de la ubicació en un lloc de difícil accés i la falta de llum, no va ser possible utilitzar mitjans aeris, per la qual cosa es van mobilitzar mitjans terrestres, incloent-hi cinc dotacions dels parcs de Dénia i Benissa, a més de cinc unitats de bombers forestals (UBF).