Deportes

Futbol sala de molts quilates en el Trofeu Pepet de La Xara

Els Poblets va guanyar en sènior, Denigrés en Veterans, La Xara en aleví i CD Paidos en benjamí
Equip de Els Poblets / F. Crespo

La formació d’Els Poblets en categoria sènior, Denigrés en veterans, La Xara en alevins i CD Paidos en benjamins es van proclamar campions del XXI Trofeu Pepet de La Xara. El campionat, que és un dels més tradicionals de futbol sala a la Marina Alta i que se celebra en memòria de Pepe García, va finalitzar el dissabte amb la disputa de les finals sènior, aleví i benjamí, i l’últim partit del triangular de veterans.

Tretze equips dividits en quatre categories han sigut els que han participat en esta edició que s’ha disputat del 18 al 24 d’agost. En categoria sènior han competit sis equips dividits en dos grups de tres. En el Grup A estaven: Human Fit, CD Paidos Mar Dénia F. Fernández i Bodega Aguilar; i en el B: Els Poblets, Bámbola Pedrós i Orange. En veterans han participat en el triangular Denigrés, P. Nacionals i La Xara; mentre que en alevins i benjamins ho han fet La Xara i CD Paidos en finals directes.

La primera final de les tres programades per al dissabte la van jugar els benjamins i es va imposar Paidos a la Xara per 4-2. La segona va ser de categoria aleví en la qual La Xara va revalidar el títol de l’any passat en véncer al CD Paidos per 6-4.

Final Sènior

La final sènior va ser la que va tancar el torneig i la van jugar Els Poblets i B. Aguilar, que van véncer en semifinals al CD Paidos i Orange, respectivament, encara que l’equip d’Ondara va necessitar la pròrroga per a imposar-se al seu rival. La final no va resultar tan emocionant com la de l’any passat, ja que Els Poblets la va resoldre amb solvència. Va aprofitar la desesperació del seu rival per reduir diferències i jugar amb porter-jugador per a ampliar l’avantatge en el marcador i acabar guanyant per 7-3.

Veterans

La Xara i Denigrés van disputar l’últim partit del triangular, en el qual estava en joc el títol, ja que tots dos equips van guanyar a Piscines Nacionals en els seus respectius partits. Els xareros per la mínima (2-1) i els dianenses per golejada (7-1). En aquest últim partit es va imposar Denigres a la Xara per 2-4.

Maite Pérez, alcaldessa de La Xara; Josep Lluís Mas alcalde dels Poblets; Valen Alcalá, regidor d’Esports de Dénia i Alberto Portillo, president d’Acydma, van ser els encarregats de repartir els trofeus. En esta edició, L’EATIM de La Xara va entregar una placa d’agraïment a Françoise Crespo, directora de Suas Esport, “per la seua dedicació en la cobertura informativa al llarg de la història del Trofeu Pepet”. Raúl Ruiz (Els Poblets) en sènior i Curro Ahumada (Denigres) en veterans, van ser triats millors jugadors del torneig en les seues respectives categories.