Deportes

Estrena amb derrota del CD Jávea davant el CF Benidorm (0-2)

Els visitants van mostrar major qualitat jugant a un ritme superior als locals
Público en la graderia del camp del CD Xàbia / Vicente Fornés

El CD Jávea, equip que militarà en la categoria de 1ª FFCV, va disputar el seu primer partit de pretemporada en el camp municipal de Xàbia, davant el CF Benidorm, conjunt que està en la Tercera Divisió RFEF. El xoc després del temps reglamentari va acabar amb 0 a 2, demostrant la formació de la Marina Baixa tindre jugadors de major qualitat, que van demostrar estar molt més rodats.

Sobre el rectangle de joc van estar dos equips als quals se’ls va notar que a penes porten un parell de setmana de treball. Va ser un dels típics partits de pretemporada, que servix per a anar que els tècnics realitzen ajustos tàctics, però sobretot perquè els jugadors vagen agafant ritme de joc.

L’excés treball físic de les setmanes anteriors es va notar a les cames dels jugadors, el ritme del joc va ser bastant lent. En el minut 21 el CF Benidorm es va avançar en el marcador gràcies a una bona rematada de cap del central Mario. El control del joc va correspondre als visitants i es va arribar amb el 0 a 1 al descans.

Once inicial del CD Xàbia davant el CF Benidorm | Pons

En la segona mitat, tant el tècnic local, Julio Ivorra, com el visitant, Miguel Ángel Martínez van fer molts canvis, una cosa molt normal, ja que es necessita veure com es desemboliquen la majoria dels jugadors. Al quart d’hora un atac visitant va acabar en el 0 a 2, sent Pablo qui va rematar a plaer després d’una sèrie de rebutges. Amb este marcador es va arribar al final de la trobada.

Assenyalar que en l’afició es trobava a faltar veure al seu equip, la graderia del camp municipal va registrar una bona entrada. Entre els presents es va veure a Diego “Piojo” López, ex jugador del Valencia CF i ara un dels quals treballa en l’equip de David Villa al capdavant del projecte esportiu iniciat la passada campanya en el CF Benidorm.