Deportes

El CD Jávea va dir adeu a la seua pretemporada amb una derrota

La formació que entrena Julio Ivorra va perdre en el seu feu davant el Miramar CF (1-3)
Julio Ivorra del CD Jávea / Javier Zamora

El CD Jávea va posar fi als seus partits amistosos de pretemporada, jugant en el seu feu davant el Miramar CF, davant el qual va caure derrotat per 1 a 3.

El combinat que entrena Julio Ivorra va afrontar el partit amb diverses baixes de jugadors importants, com van ser; Cabo, EscuderoCaturla, Bruno i Joan. A això es va sumar el cansament acumulat per les dures sessions d’entrenament que està duent a terme la plantilla.

En la primera mitat de joc, el control de l’esfèric va ser per als locals que van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies al gol marcat per Ofi, que va resoldre amb encert un mà a mà amb el porter rival. El CD Jávea podia haver augmentat el seu avantatge, una rematada de Josep va eixir desviat. Leo amb un magistral llançament d’una falta també va estar molt prop de batre la porteria rival.
.
La segona part va ser diferent, Julio Ivorra va realitzar tots els canvis i esta vegada els menys habituals van estar per davall del seu nivell. El conjunt visitant va prendre el comandament del joc estavellant una pilota en la fusta. Poc després, Lucas va empatar el marcador i en els últims minuts els visitants van col·locar el segon i tercer gol.