Deportes

El CD Jávea inicia la seua preparació per a la temporada en Primera FFCV

L'equip que dirigix Julio Ivorra té com a objectiu ascendir de categoria
Dani Lugo amb la samarreta del CD Xàbia / CD Jávea

El CD Jávea ha començat la seua posada a punt per a afrontar la pròxima temporada en la categoria de Primera FFCV, amb el clar objectiu de tornar a la Liga À Punt Comunitat. Els blanc-i-vermells han centrat la seua preparació en un rigorós pla d’entrenament, començant per treballar en l’aspecte físic, una fase que els jugadors reconeixen com a necessària per a mantindre la forma durant tota la temporada, encara que no siga la més agradable.

Incorporacions i reforços clau

Sota la direcció del seu entrenador, Julio Ivorra, l’equip ha optat per mantindre el bloc de la passada campanya, encara que també ha realitzat incorporacions estratègiques per a reforçar la plantilla. Entre els nous fitxatges es troba David Escudero, un defensa de contrastada qualitat que arriba procedent de la UE RapintecaEscudero ha tingut un destacat pas per equips com l’Ontinyent, At. Saguntí i Badalona, aportant experiència i solidesa a la línia defensiva.

En l’atac, se suma Josep Marcilla, procedent de la UD Bellreguard, qui prèviament va jugar en la categoria juvenil nacional amb el CF Gandia. Álvaro Tiscar, un vell conegut de l’afició xabiera, torna al club després del seu pas per altres equips, mentre que des del CD Dénia arriba Leo, un migcampista amb una gran cama esquerra i notable visió de joc.

A més, el CD Jávea ha reforçat la seua plantilla amb el lateral dret Dani Lugo del CF Benidorm B, el porter Fede de L’Olleria, Joan Signes per a enfortir el mig camp després del seu pas pel Gorgos CF, i Gustavo Luccener, qui aporta la seua experiència internacional des del futbol lituà.

Primers passos en la pretemporada

El primer partit de preparació del CD Jávea serà el dimecres 7 d’agost, en el qual visitaran el camp del CF Benidorm B, un equip que competirà en la Segona FFCV. Este enfrontament serà una prova important per a mesurar l’estat físic i tàctic de l’equip i perquè els nous fitxatges s’integren amb la resta de la plantilla.

Amb una mescla de continuïtat i nous talents, el CD Jávea està decidit a realitzar una campanya exitosa que els permeta aconseguir les seues metes. La pretemporada serà crucial per a ajustar estratègies i consolidar l’equip, amb la finalitat de competir al màxim nivell i aspirar als llocs d’ascens.

L’afició blanc-i-vermella espera amb entusiasme l’inici de la temporada, confiant que el treball i l’esforç de l’equip es traduïsquen en bons resultats i en el tan desitjat retorn a la Lliga À Punt Comunitat.