Deportes

El CD Dénia va tornar al treball enmig de tensió i plançons

Conflicte de pagaments i desacords amb els jugadors en l'inici de la pretemporada
Jugadors que van entrenar en la pista d'atletisme / Javier Zamora

El CD Dénia va tornar al treball quant a la primera plantilla es referix. L’entrenador Juanjo Antolí, recentment renovat, el va poder fer amb un grup que no va superar als 10 jugadors. El motiu va ser que malgrat pressionar als jugadors de la passada campanya perquè s’incorporaren al treball, la resposta d’aquests xics va ser la de mantindre’s fermes en la postura de seguir amb la seua plante fins que no cobren.

Els moments previs a l’entrenament van ser tibants, ja que els jugadors dissidents es van trobar amb una pressió per part del mateix entrenador que no van entendre. Algun d’ells, li van mostrar el seu enuig per la forma de conducta d’Antolí, al qual li van dir que la seua missió no era la de pressionar per a entrenar, li van demanar que es limitara a fer el seu treball que és entrenar i no qüestionar als que no ho fan, sabent les raons que porta als xics prendre semblant decisió.

Juanjo Antolí amb Benavente i Lledó |CD Dénia

 

El grup format per Edu, Castillo, Nano, Maxi, Paco, Seguí, Ferrán i Óscar va estar entrenant en les instal·lacions de la pista d’atletisme del poliesportiu. Estos jugadors mantenen que fins que no se’ls paguen els deutes no s’incorporen al grup.

Buscant recanvis

La decisió ha provocat que el director Esportiu, Toni Lledó, s’haja posat a contactar amb jugadors de la zona de la Marina Baixa. Lledó ha rebut l’encàrrec per part de la directiva perquè tanque l’arribada de jugadors que vinguen a suplir als que no s’han unit al grup.

Esta decisió no és entesa per part d’estos jugadors que pensen que si el club no té efectiu per a posar-se al dia amb els pagaments, ara, es contracten futbolistes per a l’equip.