Deportes

El CD Calpe Futsal debutarà en lliga davant el Mutxamel FS

La formació calpina presenta moltes novetats en la seua plantilla per a competir al màxim nivell en 3a Divisió
Jugadors del CD Calpe Futsal durant un partit / CD Calpe Futsal

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha fet oficial els calendaris per a la competició de Tercera Divisió, i el Comité Tècnic de Futbol Sala de la FFCV ha confirmat els grups 14 i 15 de la Tercera Divisió espanyola.

El CD Calpe Futsal és l’únic equip de la comarca de la Marina Alta que competirà en esta categoria, i busca mantindre la seua posició i competir al màxim nivell durant la nova temporada. Amb un equip renovat i motivat, els calpins esperen fer una bona campanya i consolidar-se en la lliga.

El calendari ha establit que el CD Calpe Futsal debutarà el 15 de setembre com a visitant en la pista del Mutxamel FS. Este partit marcarà l’inici d’una temporada que promet ser intensa i competitiva. El primer partit a casa serà una setmana després, quan els verd-i-blancs reben a l’Ibi FS en el seu pavelló.

Novetats en la plantilla del CD Calpe Futsal

La plantilla del CD Calpe Futsal ha experimentat alguns canvis respecte a la que va finalitzar la temporada passada. Continuen en l’equip, Raúl González, Koldo Requena, Fran Noguera, Óscar Muñoz, Juan García, Álex García, Gita Heredia i Rafa Martínez.

Les noves incorporacions que reforcen a l’equip són; Sergio Lorenzo, Denis Maneiro, Zouhir Oubenammou, Izán Tebar i Alberto Botero. Estes noves cares aportaran frescor i energia a l’equip, i s’espera que contribuïsquen significativament al rendiment de la formació calpina en la nova temporada.

Amb un calendari desafiador i una plantilla renovada, el CD Calpe Futsal té com a objectiu principal mantindre la categoria i lluitar pels millors llocs possibles en la classificació.

L’afició espera amb entusiasme l’inici de la temporada, confiant que l’equip demostrarà el seu potencial i compromís en cada partit.