Sociedad

Teulada Moraira gestionarà la compra d’aigua amb la delegació de competències

Teulada Moraira rebrà més de la meitat dels fons per a instal·lar dipòsits d'aigua i garantir el subministrament als seus veïns
Teulada / Redacció

El Consorci Teulada-Benitachell ha delegat en l’Ajuntament de Teulada la responsabilitat de gestionar la compra d’aigua, una decisió que ha sigut aprovada en el ple municipal. Dels 100.000 € assignats a aquesta operació, Teulada Moraira rebrà un 67,40 %, que es destinarà a assegurar el subministrament d’aigua per al municipi.

Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha explicat que s’ha triat l’ús de cubs d’aigua com a solució més econòmica i ambientalment responsable, evitant així l’impacte negatiu de l’aigua embotellada sobre el medi ambient.

Paral·lelament, ja s’estan portant a terme els tràmits per a la instal·lació de dos dipòsits d’aigua, previstos al camp de futbol de Teulada i a la pista roja del poliesportiu Les Sorts de Moraira. Els abonats al servei d’aigua potable podran accedir a un màxim de 20 litres per setmana.

Així mateix, es recorda a les persones dependents que reben atenció domiciliària que poden contactar amb Serveis Socials al telèfon 96 574 10 01 per a sol·licitar la distribució de l’aigua a domicili.

Es preveu que en breu, una vegada obtinguts els permisos de Salut Pública, s’informe sobre la data d’inici del subministrament i els horaris de recollida.