Deportes

Colombianos FC es corona en el Torneig Agost de futbol de Veterans

Van derrotar en una emocionant final al combinat Latinos Dankol per 2 a 1
Valén Alcalá entregant el trofeu / Acydma

La final del Torneig Agost de futbol de Veterans, organitzat per l’Associació Cultural i Esportiva Marina Alta (ACYDMA), va oferir un espectacle vibrant en el camp Diego Mena, on Colombianos FC es va alçar amb la victòria després de derrotar a Latinos Dankol per 2 a 1.

El partit va despertar una gran expectació, amb al voltant de 300 aficionats que van omplir les graderies i no van deixar d’animar als seus equips, creant un ambient festiu i colorit.

El joc va estar clarament dividit en dos mitats, cadascuna dominada per un dels equips. En la primera part, Colombianos FC va mostrar la seua superioritat, anotant dos gols en els primers 40 minuts que els van donar un avantatge considerable abans del descans.

Equips finalistes del Torneig d’Estiu | Acydma

No obstant això, després de la represa, Latinos Dankol va eixir amb més determinació, generant múltiples ocasions de gol i posant a prova al porter de Colombianos FC, qui va ser clau per a mantindre al seu equip en avantatge. A mesura que avançava el segon temps, la pressió de Latinos Dankol va donar els seus fruits quan van aconseguir transformar un penal, acurtant la distància en el marcador i portant l’emoció fins al final del partit.

Malgrat els intents de Latinos Dankol per igualar, el temps reglamentari va concloure amb un 2 a 1 a favor de Colombians FC, els qui es van proclamar justos vencedors del torneig.

El lliurament de trofeus va comptar amb la presència del regidor d’esports de Dénia, Valen Alcalá, i del president d’ACYDMAAlberto Portillo, els qui van felicitar tots dos equips per l’alt nivell mostrat en la final i per contribuir a una jornada de futbol de gran qualitat a la Marina Alta.