Comercio

Benitatxell prepara una nova edició del Bono Consum

Podrem gaudir de quatre bons diferents: un de 110 euros, un de 70 i dos de 20 euros
Compres a una tenda / Redacció

Torna la campanya del Bono Consum a El Poble Nou de Benitatxell, una iniciativa que busca impulsar el comerç local i afavorir el consum entre els veïns i veïnes del municipi. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Comerç i Promoció Econòmica, ha posat en marxa una nova edició d’aquests bons, que compten amb una subvenció de 90.320 euros per part de la Diputació d’Alacant.

Els establiments que vulguen participar-hi poden presentar les seues sol·licituds fins al 4 de setembre, bé a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) al carrer de les Escoles, 2, o a través de la seu electrònica. Pel que fa als consumidors, els bons estaran disponibles a partir del 16 de setembre a la mateixa OAC, i es podran utilitzar fins al 30 de novembre en els comerços adherits. El termini per a sol·licitar el pagament dels bons finalitza el 5 de desembre.

Cada persona major de 18 anys i empadronada a Benitatxell podrà gaudir de quatre bons diferents: un de 110 euros per a una compra mínima de 150 euros, un de 70 euros per a una compra superior a 100 euros, i dos bons de 20 euros cadascun per a compres superiors a 30 euros. L’Ajuntament cobrirà la part subvencionada i el ciutadà haurà d’abonar la resta.

Per a canviar els bons, la persona consumidora haurà de presentar-se en l’OAC amb la factura del comerç, el bo corresponent i un número de compte bancari per a rebre el pagament del bo.

La regidora de Comerç, Mayte Roldán, ha fet una crida als negocis locals perquè s’adherisquen a la iniciativa, destacant que la llista de comerços participants es publicarà una vegada finalitze el termini d’adhesió. Amb aquesta campanya, es busca enfortir el teixit comercial del municipi i oferir als veïns una oportunitat per a estalviar en les seues compres.