Política

Benitatxell injecta 2,3 milions d’euros al pressupost municipal a través d’un préstec

Inclouen una partida de 461.000 euros per executar el projecte de la Plaça de les Pesqueres
Plaça Les Pesqueres / Aj. Benitatxell

El ple de l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha aprovat amb els únics vots favorables de l’equip de govern -Més Benitatxell- una modificació de crèdits per dotar el pressupost municipal de 2’3 milions d’euros a través d’un préstec bancari amb què complementar diferents obres previstes executar a la localitat.

L’alcalde, Miguel Ángel García, ha especificat que aquests fons es destinaran a la rehabilitació i millora de la plaça de les Pesqueres, ampliar les zones per a vianants a diferents carrers del nucli urbà i la creació d’un nou pàrquing a les proximitats del cementiri municipal, entre altres actuacions.

Una de les partides, per un muntant de 461.000 euros, es destina a una de les obres més importants de les darreres legislatures, encara pendent d’executar, com és l’adequació de la Plaça de les Pesqueres.

Aquesta plaça és un dels centres neuràlgics de la localitat, envoltada d’edificacions, una zona residencial de famílies amb menors, i que compta amb dotacions i equipaments públics importants com el Centre de Salut, el Centre Social i l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Un espai que també acull diferents actes festius, lúdics i culturals al llarg de tot l’any. L’objectiu de la intervenció projectada és millorar la seua qualitat material i funcional per posar la plaça en valor i crear un espai amb diferents usos per a tots els públics.