Deportes

Arriba la Nostra Copa de futbol

Partits amb alguns derbis comarcals en la primera eliminatòria de la competició
Jugadors del Gorgos CF durant la pretemporada / Gorgos CF

La primera competició oficial de futbol organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana s’inicia este cap de setmana. En esta primera ronda participen 284 equips de la Primera, Segona i Tercera FFCV, mentre que queden exempts els de la Lliga Comunitat. Respecte als equips de la comarca de la Marina Alta, significar que el CD Jávea, CE Pedreguer i CF Benitachell, han optat per renunciar a participar.

En la primera eliminatòria el sorteig va oferir diferent sort per a les formacions comarcals. El primer dels equips que entrarà en lliça és el FB Teulada-Moraira que entrena Cabe, que es desplaçarà a Mutxamel per a jugar davant el Monnegre este dissabte a les 19.30 hores.

Per a la jornada del diumenge es jugaran els següents partits, Ondarense-Gorgos en el camp Vicente Zaragoza a les 11 hores. En el camp municipal del Verger jugaran a les 19 hores, CE El Verger i la UD Benissa. A aquesta mateixa hora el Beniarbeig CF rep al Pego CF i la UD Oliva es mesurarà al CF Orba en el camp “El Morer” a les 19.15 hores.