Deportes

Xavi Bolufer treballarà amb la Selecció Espanyola U12

El jove talent del CB Joventut Xàbia es convertix en l'estendard del básquet xabiero
Xavi Bolufert Sart con un balón / CB Joventut Xàbia

El jove jugador, Xavi Bolufer Sart ha rebut la bona notícia que suposa entrar en la convocatòria de la Selecció Espanyola U12 per a la concentració que anualment realitzada a l’estiu.

El seleccionador, David Soria al costat del seu equip de treball format per tècnics de la Federació Espanyola de Bàsquet estaran entrenant del 29 de juliol al 2 d’agost en la localitat d’Iscar (Valladolid), amb un grup 34 joves procedent de tota la geografia espanyola.

De la província d’Alacant hi ha dos jugadors convocats, Xavi Bolufer del CB Joventut Xàbia i Miquel Mataix, jugador del CA Montemar Alicante. Al costat d’ells els representants del bàsquet formatiu de la Comunitat Valenciana són; Pablo Navarro, Patrick EkePromise Ikponwmenosa (València Bàsquet) i Elliott Ehis Vicent (L’Horta Godella).

La trajectòria de Xavi és un testimoniatge de l’excel·lent treball portat a cap en la pedrera del CB Joventut Xàbia, on s’ha forjat com a jugador. La seua experiència en el bàsquet nacional de formació continua creixent després del seu pas pel Campionat d’Espanya amb la Selecció Valenciana.