Sociedad

Viu l’Estiu 2024 a Benissa: Música, cultura i festes per a un estiu inoblidable

La programació es durà a terme del 5 de juliol al 29 d’agost
Benissa / Redacció

L’Ajuntament de Benissa ha presentat hui el programa “Viu l’Estiu 2024”, que se celebrarà del 5 de juliol al 29 d’agost.

Novetats musicals: SONE i Música a les cales

El festival SONE, que se celebrarà del 11 al 14 de juliol, tindrà lloc en quatre ubicacions del centre urbà. A més, “Música a les cales” oferirà concerts acústics a La Fustera, Cala Baladrar i Cala Advocat. Altres esdeveniments inclouen concerts d’intercanvi de corals el 7 de juliol, de bandes el 21 de juliol, de colles el 27 de juliol i una Dansà a la fresca el 3 d’agost.

Cinema a l’aire lliure

El ‘Cinema al carrer’ tindrà lloc a la plaça Germans Ivars tots els dimarts del 16 de juliol al 27 d’agost. El ‘Cinema a la mar’ es realitzarà tots els dijous del 18 de juliol al 29 d’agost.

VIU L’ESTIU 2024 BENISSA | Aj. Benissa

Exposicions d’estiu

El Taller d’Ivars exposarà les obres guanyadores del Certamen de Pintura Salvador Soria del 2010 al 2024 durant tot l’estiu. A més, les Cases del Batlle acolliran l’exposició Magic Mirrors el 6 de juliol i ‘Fils al Ras’ s’inaugurarà el 18 de juliol al carrer Puríssima.

Festes en les Partides de Benissa

Les festes en les diferents partides del municipi inclouen celebracions a Sant Antoni (del 12 al 14 de juliol), Pedramala (del 19 al 21 de juliol), Benimarco (del 23 al 28 de juliol), Lleus (del 26 al 28 de juliol), Santa Anna (26 de juliol), Pinos (del 2 al 4 d’agost), La Fustera (10 i 11 d’agost), Pouet de Berdica (del 13 al 15 d’agost), Collao (del 16 al 18 d’agost), Benimarraig (del 16 al 18 d’agost) i Benimallunt (24 i 25 d’agost).

Servei Benibus

El Benibus ofereix un servei gratuït d’autobús amb la ruta 1, que connecta el centre urbà amb les cales fins al 29 de setembre, i la línia 2, que connecta amb la piscina del Collao fins al 8 de setembre.

Piscina del Collao

La piscina del Collao, oberta fins al 8 de setembre, estarà disponible de 11.00 a 20.00 hores.

La regidora de Cultura, Pepa Bertomeu, ha ressaltat la completa programació cultural que inclou activitats tant al centre urbà com a la costa. L’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha destacat la varietat d’activitats per a gaudir d’un estiu extraordinari a Benissa.