Deportes

Triana Ruano del CG Les Marines Campiona d’Espanya

Ruano es va proclamar campiona d'Espanya per equips i en mans lliures en la categoria Benjamín
Triana Ruano amb els seus trofeus / CG Les Marines

Zaragoza va ser l’escenari del Campionat d’Espanya per Equips, on les gimnastes del Club Gimnasia Les Marines van destacar amb actuacions memorables. Triana Ruano, juntament amb Lola Rodríguez del Club Chamara, es van alçar com a Campiones d’Espanya per equips i Triana a més es va coronar Campiona d’Espanya en mans lliures.

Yeva Taranenko i Triana Ruano van representar al CG Les Marines en esta important competició. L’aleví Yeva Taranenko, va competir en la modalitat de maces per a l’equip del Club Batistana de Tenerife. Encara que Yeva no va tindre el seu millor acompliment, el seu equip va aconseguir posicionar-se com a nové d’Espanya, quedant molt prop d’accedir a les finals i destacant-se entre els 10 millors equips del país.

Per part seua, Triana Ruano va realitzar l’exercici de mans lliures per a l’equip benjamí, al costat de Lola Rodríguez del Club Chamara. Amb una execució impecable, Triana es va proclamar Campiona d’Espanya en la seua modalitat. Mentre esperaven l’actuació de la seua companya, l’equip es trobava en la segona posició, a menys de mig punt de l’or.

Lola Rodríguez no va defraudar i va realitzar un exercici de corda perfecte, la qual cosa li va valdre també per a ser Campiona d’Espanya. La suma de totes dos actuacions va portar a l’equip pel cap alt del podi, coronant-se com a campiones d’Espanya en la categoria benjamí.

El jove equip va enfrontar les seues primeres finals amb determinació. Triana va tornar al tapís per a defendre el seu exercici una última vegada i va realitzar una presentació excel·lent, la qual cosa li va assegurar el segon lloc en les finals. Per part seua, Rodríguez també va brillar amb el seu exercici de corda, emportant-se la plata. Així, les joves gimnastes es van proclamar subcampiones d’Espanya en les finals.

Este assoliment representa la cinquena vegada que una gimnasta del Club Les Marines es proclama Campiona d’Espanya en Equip Benjamín, una fita històrica per a l’entitat. El club es mostra molt orgullós dels resultats obtinguts en l’últim nacional de la temporada i agraïx a tots els clubs amb els quals han col·laborat, així com a l’equip tècnic per la seua gran faena i dedicació.

La destacada actuació de Triana Ruano i Yeva Taranenko reflectix l’esforç i la qualitat del treball realitzat en Els Marines, augurant un futur brillant per a estes joves promeses de la gimnàstica espanyola.