Playas

Noves oficines Tourist Info a Benissa i Xàbia

La Generalitat Valenciana ha anunciat que són 36 les noves oficines i punts d'atenció al visitant
Tourist Info / GVA

Turisme Comunitat Valenciana ha informat que aquest estiu es reforçarà el servei Tourist Info a Xàbia i Benissa, a més d’altres municipis de la Comunitat, amb la instal·lació de 36 noves oficines i punts d’atenció al visitant. Aquestes oficines, ubicades en les zones amb més afluència turística, estaran operatives fins a mitjan setembre per a proporcionar una atenció millorada als turistes.

Els municipis de Xàbia i Benissa, situats a La Marina Alta, seran alguns dels que rebran aquest reforç del servei d’atenció al visitant, juntament amb altres localitats de la província d’Alacant com Altea, El Campello, Elx, Callosa d’En Sarrià i Alacant.

A més, des de l’1 de juliol fins al 15 de setembre, es realitzarà la 27a edició de l»Enquesta de Satisfacció del client de la Xarxa Tourist Info‘, que estarà disponible en set idiomes. Aquesta enquesta té com a objectiu recollir informació sobre el perfil i les tendències dels visitants, fomentant l’excel·lència en la comunicació, l’hospitalitat i l’atenció al client turístic.