Sanidad

Teulada Moraira prepara les actuacions contra plagues per al mes d’agost

Tractament de clavegueram, desratització i desinsectació de diverses zones del municipi

L’Ajuntament de Teulada informa que al llarg d’aquest mes d’agost es duran a terme diversos serveis de prevenció i control de plagues al municipi. Aquests esforços estan destinats a garantir la salut pública i el benestar del veïnat, així com a mantenir en òptimes condicions les infraestructures locals.

Tractament del clavegueram municipal

Durant el mes d’agost es procedirà a realitzar el tractament del clavegueram municipal a les següents zones:

· Zona 4: Sector Benimeit, urbanització Castellons vida i urbanització Coma dels Flares.

· Zona 5: Nucli urbà de Teulada i polígon industrial.

· Zona 6: Nucli urbà Moraira.

Aquest servei començarà la segona quinzena del mes d’agost, i consistirà en la desinsectació i desratització del 100% dels registres de clavegueram de les zones esmentades per evitar la presència de paneroles i rosegadors. Per a aquest servei, es mobilitzarà un equip format per: un vehicle de campanya, dos tècnics aplicadors i tot el material necessari per als tractaments de desinsectació i desratització.

En tot moment, els treballs seran dirigits pel director tècnic de l’empresa responsable, assegurant així una major eficiència i millors resultats.

Control de mosquits

El servei per al control de mosquits al municipi, durant el mes d’agost, es divideix en dues parts: el tractament de focus catalogats i el control del mosquit tigre als embornals. Els tractaments es duran a terme a les següents dates:

· Embornals del municipi: 23 d’agost.

· Focus catalogats: 27 d’agost.

Els focus on s’actuarà són els següents:

  1. Camí Pontet de la via i barranc.
  2. Marjal de Senillar.
  3. Camí Camarrocha.
  4. Camí Font Santa.
  5. Depuradora.
  6. Camí de la Serra.
  7. Font de L’Horta.
  8. Font de la Jana.
  9. Qualsevol altre focus de proliferació d’àmbit públic.

Centres municipals

El servei de vigilància i monitoratge dels dispositius instal·lats a les dependències municipals i escoles per al control de rosegadors i altres insectes es durà a terme durant la segona quinzena del mes d’agost.

Parc caní

La desinsectació i desinfecció del parc caní es realitzarà el dia 27 d’agost.

Mobilitari parcs infantils

La desinfecció dels parcs infantils del municipi es durà a terme a la segona quinzena del mes d’agost, coincidint amb la revisió de les dependències municipals.

El regidor de Sanitat, José Antonio Bisquert, assenyala: “El nostre objectiu principal és assegurar un entorn net i saludable per a tots els veïns i veïnes de Teulada Moraira. Aquests tractaments són essencials per prevenir problemes de salut pública i mantenir el nostre municipi lliure de plagues”.