Deportes

Somni complit, Panucci arriba a la UD Calpe

El davanter dianense va sentir el carinyo i el respecte en l'arribada al seu nou club
Panucci sostenint la bufanda del seu nou club / UD Calpe

El davanter dianensePanucci va ser presentat com a jugador de la UD Calpe, sent un dels fitxatges de pretemporada en la Liga À Punt Comunitat. No és per a menys, en tractar-se d’un dels millors davanters, sent un dels màxims golejadors al llarg de les últimes temporades. Passar del CD Dénia al seu màxim rival en la categoria, la UD Calpe encara produïx més morb si cap.

Panucci que ja lluïx la bufanda del seu nou club està tranquil, ja que és coneixedor que ha arribat a un equip on se li respecta i que coneix molt bé malgrat que mai ha militat en ell.

El dianense va ser rebut amb un gran carinyo pel president, Ernesto Tomás, un home de futbol i que guarda una gran relació amb el mateix pare de PanucciAgustín, un exjugador del CD Dénia que va compartir vestuari amb el mateix Tomás. Des de fa algunes temporades la relació de Panucci, amb Michael, fill d’Ernesto va créixer molt, fins al punt en la seua arribada a la UD Calpe es deu molt en esta pròpia amistat.

A més, el nou jugador calpí coneix a la perfecció als seus nous companys, hi ha va coincidir en el mateix vestuari amb molts d’ells. Panucci reconeix haver sentit l’afecte en la seua arribada a la UD Calpe i el seu nou entrenador, Lauro Techeira està convençut que este davanter aportarà molts gols, una cosa fonamental perquè l’objectiu de competir cada diumenge es complisca.