Deportes

Projecte ambiciós de la UD Calpe

Els calpins fitxen a Elias i perden al seu vaixell almirall Álvarito
Elias en la seua presentació com a jugador de la UD Calpe / UD Calpe

La UD Calpe està treballant intensament per a tancar el seu projecte esportiu de cara a la temporada que començarà al setembre. Enquadrat en el grup Sud de la Lliga À Punt Comunitat, la formació que entrena Lauro Techeira ha confirmat l’arribada d’Elias, un central que la passada campanya va ser jugador del CD Dénia.

Un bon reforç per a la saga calpina donada la qualitat que atresora i sobretot l’experiència. Elias és un defensor que li ve molt bé a un equip que comptarà amb una defensa de moltes garanties i que li permetrà competir per estar entre els millors.

Alvarito al CF Benidorm

Els aficionats a la UD Calpe es quedaran sense veure a un dels millors jugadors de la passada campanya, Alvarito marxa a jugar a Tercera Divisió, una categoria per damunt de la qual milita la UD Calpe. El seu nou equip és el CF Benidorm.

El migcampista de Benissa va ser el vaixell almirall de l’equip de la vila del penyal en el passat exercici. Va ser el màxim golejador de l’equip i en cada partit va deixar mostra de la gran qualitat que atresora. El seu futur està en l’equip de la capital de la Marina Baixa, on tornarà a coincidir amb un altre calpí, Ayoze.