Deportes

Pol Martín vencedor en el Trofeu Ciutat de Dénia de Tenis

En una dura final va véncer a Rafael Jodar en tres sets que van deixar punts de gran qualitat
Pol Martín rebent l'ovació del públic / CT Dénia

El jugador català, Pol Martín, va ser el triomfador en el XLV Torneig Ciutat de Dénia, del Circuito Orysol de tenis en imposar-se en la final a Rafael Jodar. Durant el partit es va viure una lluita sense quarter entre dos jugadors que ho van donar tot. La balança es va inclinar cap al costat de Martín per un marcador de, 6/2,4/6 i 6/3.

Tots dos jugadors van tindre els seus moments de domini durant el partit. Pol Martín va demostrar la seua qualitat en el primer set, que va tancar amb un contundent 6-2. No obstant això, en el segon set, Jodar va despertar i va aconseguir igualar la final amb un treballat 4-6.En el set definitiu, Martín va recuperar el control i es va mostrar més precís. Finalment, va tancar el partit amb un resultat de 6-3 en el tercer set, emportant-se el títol del torneig.

Pol Martín amb el seu trofeu | CT Dénia

 

Lliurament de Trofeus

Després del partit, es va dur a terme el lliurament de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports de Dénia, Valen Alcalà; el president de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Francisco Vicent; la delegada de la federació, Digna Peinado; la presidenta del Club Tenis Dénia, Elsa Bordehore; el representant del CT Gandia, Alberto Arnau; i el vicepresident del CT Camp Bixquert de Xàtiva, Leo Fernández, a més del director del torneig, Olegario Caselles.

Els finalistes es van dirigir al públic per a agrair el seu suport i van destacar l’esforç de l’organització per a dur a terme un gran torneig. L’ambient en el Club Tenis Dénia va ser immillorable, amb una afició entregada que va gaudir d’una final d’alta qualitat i competitivitat.