Deportes

Pau Jagersma va destacar en el Nacional Sub 16 d’atletisme

María Devesa va acabar ocupant la vintena posició en la prova dels 600 metres
Pau saltant una tanca / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme de Lleida va ser seu del Campionat d’Espanya individual Sub16 d’atletisme, amb la participació de dos atletes de l’EMA Dénia- CA Baleària Diànium.

Pau Jagersma González va participar en la prova d’octatló, on va aconseguir una excel·lent huitena posició amb 4.503 punts. Pau va disputar les proves de 100 m (12,26), llançament de pes (12,20), salt d’alçada (1,45), llançament de disc (37,95), 100 m tanques (15,33), salt amb perxa (3,50), llançament de javelina (37,43) i 1000 m (3.05.53).

María Devesa Buigues va competir a la prova de 600 m, on va aconseguir la 20a posició final amb una marca de 1.46.74. Maria va finalitzar 6a en el seu semifinal, que es va desenvolupar amb un ritme lent i un final molt ràpid. Cal destacar que Maria és una atleta de primer any en la categoria i de ben segur que l’any que ve tornarà encara més preparada.

Entrenadors i atletes dianenses a Lleida | CA Baleària Diànium

La competició va estar marcada per les altes temperatures, sent una gran experiència per als dos atletes del club, que han viscut un campionat com este des de dins i han tornat molt motivats per a continuar millorant.

L’enhorabona als dos i als entrenadors Miquel Castillo, Aina Fornés i César Bas que van acompanyar als atletes en tot moment.