Deportes

P. Juanvi Ortolá guanyador del Trofeu Campions d’Acydma 2024

Els xabieros van ser els dominadors en la segona mitat aconseguint el triomf final
Equip de P. Juanvi Ortolá campió del Trofeu / Acydma

El Trofeu Campions 2024 de futbol sala, organitzat per l’Associació Cultural i Esportiva Marina Alta (ACYDMA), va tindre com a guanyador al conjunt dianense a l’equip del P. Juanvi Ortolá, que va véncer en la final al Lencería Bámbola per 2 a 4.

Els dianenses que són els actuals campions de lliga es van imposar en un gran partit jugat en el pavelló municipal de Dénia a un rival que va aconseguir posar molt prompte el marcador de cara. En el primer minut del xoc va assolir avançar-se en el marcador.

La reacció per part de l’esquadra dianense va arribar amb summa celeritat i va obtenir donar-li la volta al marcador amb dos gols. El conjunt de Xàbia no va abaixar els braços i va assolir empatar, arribant-se al descans amb taules en el marcador, (2-2).

Equip Lencería Bámbola | Acydma

La segona mitat va tindre clar domini del P. Juanvi Ortolá que va anotar 2 tants que van deixar tocats en la seua moral als locals. Al final d’este emocionant xoc el marcador va ser de 2 a 4, amb el que la copa de campió se’n va anar a les vitrines del campió de Copa.

En el lliurament de trofeus va ser present l’edil d’esports de Dénia, Valen Alcalá i el president d’ACYDMAAlberto Portillo.