Uncategorized

Mes renovacions en la plantilla de la UD Calpe

Des del club calpí es fan oficials les continuïtats de David, Chaca, Xavi i Cassius
David durant un partit de la UD Calpe / Javier Zamora

La planificació esportiva de la UD Calpe avança amb pas ferm, centrant-se en la consolidació del seu cos tècnic i plantilla de cara a la temporada que començarà al setembre. Sota la direcció de l’entrenador Lauro Techeira, l’equip ha assegurat un nucli sòlid de jugadors de la passada campanya, garantint continuïtat i cohesió en la seua formació.

Des del club, s’ha fet oficial la renovació dels migcampistes David i Chaca, peces clau en l’esquema de Techeira. A més, el davanter Xavi, qui es va unir a l’equip el gener passat, també ha sigut confirmat com a part del projecte verdinegro per a la pròxima temporada. Entre els guardians de la porteria, Cassius continuarà sent una opció fiable, havent demostrat la seua vàlua en la campanya anterior.

Quant a les noves incorporacions, la UD Calpe ha sumat a Elías, un central que arriba procedent del CD Dénia, aportant solidesa a la defensa. Edu Serrano, un lateral provinent de l’Independiente Alicante, també s’ha unit a l’equip, portant amb si velocitat i capacitat defensiva. En la porteria, Adrián Prieto, qui ve del CF Benidorm, serà una nova opció per a reforçar l’última línia defensiva.

Encara que la plantilla ja mostra una estructura robusta, la direcció del club ha indicat que encara no està tancada i s’espera, almenys, una incorporació més abans de l’inici de la temporada. Este últim fitxatge s’anticipa amb gran interés, ja que podria ser l’element final per a enfortir a l’equip en el seu objectiu de competir al màxim nivell.

La preparació de la UD Calp reflectix un compromís ferm amb l’excel·lència i una estratègia ben definida per a enfrontar els reptes de la pròxima temporada. Amb una mescla d’experiència, nous talents i una direcció tècnica consolidada, l’equip verdinegro es perfila com un contendent fort i cohesionat, llest per a deixar la seua marca en la lliga.