Deportes

La plantilla del CD Dénia manté la seua postura de no entrenar

Fins que el club no els abone les mensualitats que se'ls deu no iniciaran els entrenaments
Jugadors del CD Dénia durant un escalfament / Javier Zamora

Els jugadors del CD Dénia continuen sense rebre els seus salaris i s’allunyen cada vegada més de la postura mantinguda per la directiva encapçalada per Juan Benavente. El president, que havia programat una reunió amb els capitans de la plantilla, es va trobar amb una sorpresa en arribar al camp Diego Mena: a més dels capitans, eren presents més jugadors de l’equip.

La trobada es va tornar tibant ràpidament. Després d’un intercanvi de paraules, Benavente va decidir abandonar l’oficina, deixant als jugadors amb el director Esportiu, Toni Lledó. Este acte va evidenciar el profund distanciament entre la plantilla i el president.

Reunió sense solució

Toni Lledó, exercint de portaveu del club, va demanar paciència als jugadors, explicant que la directiva esperava l’arribada de fons procedents d’alguns patrocinadors en els pròxims dies. No obstant això, els jugadors van ser clars i contundents en la seua resposta: volien cobrar les mensualitats que li’ls deuen. Fins i tot van mostrar flexibilitat en acceptar rebre els pagaments fins al mes d’abril, deixant la resta per a més endavant.

Malgrat les explicacions de Lledó, els jugadors es van mantindre ferms, expressant el seu cansament davant promeses buides i explicacions sense resultats concrets. La seua postura és clara: no cediran i no creuen més en promeses incomplides.

El sentiment dels jugadors en finalitzar la reunió va ser de profunda tristesa i desil·lusió. Se senten defraudats pel tracte rebut i simplement exigixen el pagament pel treball realitzat la temporada passada. Com qualsevol treballador, demanen que es complisquen els compromisos adquirits. Ells han complit jugant i ara esperen que el president i la seua directiva complisquen pagant.

Pretemporada en l’aire

La situació ha portat als jugadors a prendre una decisió ferma: no iniciaran la pretemporada fins que se solucione l’assumpte dels pagaments pendents. Esta postura posa en risc la planificació realitzada pel tècnic, que incloïa entrenaments i partits, entre ells l’enfrontament del 16 d’agost davant el CD Jávea i el del 24 d’agost contra la UD Calpe.

El CD Dénia es troba en un encreuament, amb la necessitat urgent de resoldre els problemes financers i restaurar la confiança dels seus jugadors. L’afició i tots els involucrats en el club esperen una ràpida solució que permeta a l’equip preparar-se adequadament per a la pròxima temporada. Els pròxims dies seran crucials per al futur immediat del CD Dénia.