Deportes

La Lliga comunitat de Futbol començarà el 8 de setembre

La UD Calpe i el CD Dénia són els únics representants de la comarca de la Marina Alta
Jugadors del CD Dénia i de la UD Calpe abans d'un partit / Javier Zamora

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha revelat oficialment el calendari per a la temporada 2024/2025 de futbol masculí en totes les seues categories. Esta divulgació, producte de la recent Assemblea General, ha posat en clar les dates d’inici per als campionats que animaran la pròxima temporada.

Calendaris

8 de setembre: S’inicia la temporada amb la Lliga Comunitat, Primera FFCV, Segona FFCV i Tercera FFCV. Esta data també marca el començament de la Preferent Juvenil i les lligues autonòmiques Infantil i Cadet.

22 de setembre: Arranquen les competicions de Primera i Segona Juvenil, així com la Preferent Cadet i Infantil i la Preferent Aleví. Es continuarà amb les competicions autonòmiques iniciades prèviament.

20 d’octubre: Es donarà el tret d’eixida a les lligues de Segona Cadet i Infantil, i a les categories de Futbol 8 i Escola de Gegants, per a equips de 14 integrants.

El grup Sud de la Lliga Comunitat, que incorpora a equips consolidats com la UD Calpe i el CD Dénia, es veu reforçat amb la inclusió del Rayo Ibense, acabat de descendir de Tercera Divisió, i els ascendits de la 1ª FFCV: UD Carcaixent, Beniganim CF, SC Torrevieja i Unió Novelda. Este grup també compta amb la participació d’equips com l’Olímpic Xátiva, CD Eldense B, FB Redován, CFI Alacant, Hèrcules B, UE Tavernes, L’Olleria CF i CF La Nucia B.

La configuració d’esta temporada no sols anticipa competències vibrants i emocionants desafiaments, sinó que també promet enriquir el paisatge futbolístic regional amb trobades d’alta qualitat i passió desbordant. Amb este anunci, els equips ja estan afinant les seues estratègies i ultimant preparatius per a una temporada que s’espera siga repleta de moments destacats i futbol del millor nivell en la Comunitat Valenciana.